Csárda projekt

 2009.03.13. 10:06

Múlt héten kedden (03.03.) egyik csoporttársam születésnapját ünnepeltük a csárdában. Nem durvultunk el nagyon... (hiszi a piszi aki elhiszi) Hail vett az ünnepeltnek egy üveg igen finom tokajit, ami hogy-hogy nem kinyílt. Tuti, hogy valami mágia van a dologban, mert én nem vettem észre, hogy kinyilt, csak arra eszméltem, hogy elém dugták a már kibontott üveget. Természetesen Murphy megint működött. -Ugyebár véletlenek nincsenek, csak néhány vicces kedvü akaratmester szórakozik velünk- A pultos csaj persze meglátta, a már üres üveget és kicsapta a hisztit. Valahol megértem... valahol nagyon mélyen. Mindenesetre 3,5 év után nem fogta fel, hogy minden héten legalább 3 napot ott iszunk és hogy nem volt ilyen és nem is lesz, dehát kinyílt az üveg és nem akartuk, hogy kárba vesszen.

Mindenesetre azt mondta, hogy ha nem fizetjük ki a bor árát, akkor ki leszünk tiltva örökre.

Azóta nem voltunk a csárdába, de "az adóságunk, ha volt is olyan letudtuk"!

 

Tanulság: Nem lehetsz sehol eléggé törzsvendég, nem érezheted magadat biztonságban sehol, mert lenyúznak rólad még 6 bört, ha csak egy kicsi támadási felületet is hagysz!

Címkék: korcsma

A bejegyzés trackback címe:

https://lamek.blog.hu/api/trackback/id/tr97999609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása