Párhuzamos filozófia

 2009.07.02. 00:29

Mellesleg arra jöttem rá, hogy egy kapcsolat olyan mint egy étel. Az elején a legjobb mikor friss, akkor a legfinomabb a kaja is, és akkor legizgalmasabb a kapcsolat is. Egy idő után kezd kihülni, és elveszti az ízét, vagy megunjuk, ha mindíg ugyan azt esszük. A felfűtött, vagy felmeglegített étel már nem az igazi, elveszti a frissesség, az újdonság erejét. Bár kivétel van! Mint például a töltött káposzta ami annál finomabb, minnél többször van felmelegítve. Ilyen is létezik kapcsolatban, ahol csak időnként kell valami új, vagy egy új sex pozitúra vagy egy nyaralás, vagy telejesen mindegy, de egy új élmény. És persze van olyan is, mint a körözött, vagy a görög saláta, ami akkor az igazi ha kihűlt, ha hagyunk neki időt, hogy össze álljanak az ízek. Mikor a kapcsolatban, nem az eleje a heves, nem olyan hűde nagy lánggal lobban fel és "halványul", hanem egy idő után erősödik fel, és lesz "tökéletes".

És persze, ha nem vagy kapcsolatban illetve nincs mit enned, akkor meglrzed a hiányát. Ennek lehet olyan utóhatása is, hogy egy idő után, már mindegy, hogy mit eszel csak legyen benned valami, illetve mindegy kivel, csak legyen már valakid. Ebbe a hibába nem szabad bele esni, mert a romlott, régi étel hazavágja a gyomrod, a rossz kapcsolat meg a lelkedet, de az a kisebbik baj, mert a másikat is megbántod!

Címkék: lélek mottó

A bejegyzés trackback címe:

https://lamek.blog.hu/api/trackback/id/tr461221249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garou 2009.07.03. 21:18:25

De a fasz beléd, most olyan éhes lettem, hogy már egy nőt is megennék! :D
süti beállítások módosítása