Gyűltem

 2009.04.05. 22:28

Volt ma gyűlése az nagy egybesületnek. Jó volt, szép volt, megbeszéltük mit gondoltak a nagyok, és mit elhallgattak a kicsik. Erről többet nem is beszélnék, mert ehhez senkinek semmi köze, kivéve, aki ott volt, az meg úgyis tudja. Most jól kitoltam mindenkivel mi?

Max annyi, hogy sok-sok nagyhangú ember él a földön. Hogy majd ő megmondja, és jó lesz. Tény, részegen az ember mindíg okosabb mint mindenki, és erősebb mint mindenki más. DE nem kell mindíg fejjel menni a falnak, mert előbb utóbb betörik a fejed, azt néznél, de nincs mivel, mert ugyebár betört a fejed.

Én annyit mondok, hogy jó volt ez így, ahogy alakult, a többit meg meglássuk.

U.I.: Ha ebből nem értettél semmit, akkor az nem baj, nem neked szól ez a bejegyzés, hanem magamnak, hogy ne feledkezzem el róla. ;)

Címkék: home probléma

A bejegyzés trackback címe:

https://lamek.blog.hu/api/trackback/id/tr421048538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása