Mani-mani-mani

 2009.04.08. 13:04

Vicces volt. Ma elküldtek, hogy váltsak be pénzt egy postán. Jó sok pénzt. Legalábbis első ránézésre soknak tűnt. De a végén kiderült, hogy nem is olyan sok, bár így a kezemben az a 80 db 200-as meg a 30 db 1000-es és a nem tom, hogy hány darab 500-as viccesen soknak tűnt. Főleg mivel nem az én pénzem.

Persze a főpénztárnál legalább 30 percet kellett várni, sé közben 3-4 cigány is hajba kapott a pénztáraknál, mert nem voltak hajlandók őket kifizetni, magtudom érteni, ők meg elkezdtek óbégatni, hogy többet erre a postára ők nem jönnek! JAJJJJJ! De nagy veszteség ez a világnak!

Mindenesetre megnőtt bennem az üldözési mánia. Nem szeretek ennyi pénzt magamnál tartani. Főleg ha nem az enyém, és főleg nem a 8 kerben, de megúsztam mindenféle problem nélkül!

Címkék: utca suli orkok

A bejegyzés trackback címe:

https://lamek.blog.hu/api/trackback/id/tr751053703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása