Közg

 2009.06.10. 21:32

Ma volt egy nagyon-nagyon sikeres és kiakasztó Közgáz vizsgám. Ami nem azért volt gáz, mert nehéz volt, mert valjuk be egyszerű volt, csak nem 60 perc alatt lehet megcsinálni azt a 6 feladatot aminek szinte mindegyikének 6 al-feladata volt, és ráadásul a feladatok fele meg még szöveges is volt, fogalmak, meg fejtsd ki ezt meg azt, meg írd le a fajtáit és definiáld is pluszban. Az mondjuk hab a tortán, hogy volt olyan feladat, ami konkrétan nincsen bent a jegyzetben. Azt az éppen kikelő sárkány fióka kisegerének a lopott sajtjának a gazdájának a kutyájának, a bolhája kellett volna megsúgnia?? (költői kérdés)

A másik amiért kiakasztó, mert holnap reggel 9.00-tól meg Agyi .(Anyag- és Gyártás ismeret II) rémrettenetből lesz zh, ami szintén nem egy olyan tantárgy amit 1 éjszaka alatt meg lehetne tanulni. Pláne nekem, aki úgy őszintén magasról, nagyívben, kanyarban az esztergálásra meg a forgácsolásra, meg a szerszámok éleire, meg neveire.

Összegezve: Elbasztam 3-4 napot a Közg.-re, mert tanultam rá, de nem tudtam megcsinálni, mert kevés volt az időm rá, és elbaszom a holnapit, mert nem tudtam rá tanulni, a Közg. miatt.

És senki ne jöjjön, a pozitív hozzá állással, meg meglesz az, hajrá, mert elintézem, hogy 1 éjszaka keljen felkészülnie egy másnapi mechanika vizsgára.

u.i.: És még a cigim is elfogyott!

u.ii.: És söröm sincsen!

u.iii.: És a pénzem se jött meg!

De azért be happy! (Meg verném fejbe azt aki ezt ilyenkor komolyan is mondja.)

u.iiii.: És most már a fejem is fáj! ;P

Címkék: suli

A bejegyzés trackback címe:

https://lamek.blog.hu/api/trackback/id/tr371177658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása