Éjpok fényt!

 2009.04.16. 07:37

Nekem nincs Morfeuszom, nekem nincs Neom, de vol egy hosszú-hosszú estém, amikoris rájöttem, jobban írva megvilágosodtam!

Éspedig:

1. Van 2 ember akit nagyon-nagyon szeretek, csak ők nem jönnek ki egymással jelen pillanatban. Nem az én dolgom, de foglalkoztat a dolog. Hogy miért? Mert ilyen fasz vagyok! Beleártom magamat más magánügyébe, mert ha nem teszem, akkor senki nem fogja.

2. Van egy ember akire bármikor bárhol számíthatok kérdés nélkül. Elvileg több is van... Erre csak annyit, hogy a szó elszáll, a kilőtt nyíl elszáll, a tegnapi nap meg még mindíg tart.

3. Lelki szemetesláda vagyok ha tetszik, ha nem. Ez jó dolog, mert legalább tudom, hogy van aki még bízik bennem, mert tudja, hogy alkohol hatására sem kotyogok el semmit, amit meg igen, az meg nem lényeges. Nekem kitűntetés, és nem teher, mert ekkor legalább azt érzem, hogy fontos vagyok. Tudom, hogy amúgy is, nem kell, ajnározni... ;)

4. Semmit nem aludtam és mindjárt zh-zom. Szar ügy. Különös képpen nem hat meg a dolog, csak azért írom, hogy legyen 4-ik pont.

5. Mindenki hazudik, még én is! Alap igazság! Dr. House is megmondta ésha mindeki a lelke mélyére néz, akkor rájön, hogy mennyire igaz.

6. Ma bunkó napot tartok! Igazából, titeket, és itt azt a kemény 2-3 olvasót értem, nem nagyon fog ez meghatni, mivel személyesen nem találkozunk, de a többi embert igen akivel ma találkozom...

Címkék: lélek

A bejegyzés trackback címe:

https://lamek.blog.hu/api/trackback/id/tr631067943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garou 2009.04.19. 23:27:18

Három...én nyertem. Egyébként az meg különben is "Asis! Fényt!"...Az Éjpokot ne zavard, mer' jáccik!

Lámék 2009.04.20. 06:24:05

Kabbe! Nem belekötni!
Nekem Az Éjponk marad!
Mellesleg tudtam, hogy előbb utóbb belekötsz! ;P

Garou 2009.04.22. 19:58:08

Simán. Én má' csak ilyen BUNÖKÓ vagyok!
süti beállítások módosítása