Manipulálás

 2009.07.16. 08:49

Nem szeretem, ha manipuálnak. Mondjuk, szerintem senki nem szereti.

Tegnap egy kicsit berúgtam, és mondtam olyanokat, amiket magamtól soha nem mondtam volna. Nem beszéltem hülyeségeket, csak olyan dolgokra hívtam fel a figyelmet, amire máskülönben eszembe se jutott volna.

Persze ez mind akkor jutott eszembe, mikor este lefeküdtem és végig gondoltam, hogy miket akartam mondani, és ehelyett miket mondtam...

Haragudni nem haragszom azokra az emberekre, akik kimondatták velem az ő dolgukat, mert ők félnek én meg leszarom, mert ártani nem tudnak és nem fognak nekem.

De a 3 lépés távolságot megtartom, és nem csak velük.

Rájöttem végre, hogy nekem talán azt kéne megtanulnom, hogy ne legyek túl közvetlen és barátságos, meg nyílt, mert kihasználják ezt.

Címkék: lélek

A bejegyzés trackback címe:

https://lamek.blog.hu/api/trackback/id/tr331248765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Infection 2009.07.23. 07:31:34

Csak arra vigyázz, kicsi fijam, hogy nehogy átessél a ló túloldalára, és nehogy túlságosan zárkózottá és bizalmatlanná válj...

:anyaölelés: :*
süti beállítások módosítása